اثر زعفران بر دستگاه گوارش:

 

دستگاه گوارش بدن انسان به گونه ای ساخته شده است که بتواند وظیفه خود یعنی  تبدیل غذا به انرژی را به خوبی انجام دهد اما

 عملکرد صحیح این دستگاه به یک سری عوامل بستگی دارد.

بیماری ها وعوامل مختلفی می تواند سلامت این دستگاه بدن را تحت تاثیر قرار دهد.

نقش اصلی دستگاه گوارش تجزیه مواد غذایی و تامین انرژی مورد نیاز بدن است. در دستگاه گوارش غذا در چند مرحله شروع

به هضم شدن می کند . مرحله اول تجزیه مکانیکی است که به وسیله دندانها و در دهان صورت می گیرد.

در مرحله بعدی در معده و روده کوچک پروتئین ها، چربی ها و کربوهیدراتها به وسیله فرایندهای شیمیایی به اجزا کوچکتر می شکنند.

بدین ترتیب طی فرایندی مواد مفید وارد جریان خون شده و مواد زائد از طریق مدفوع دفع می گردد.

بسیاری از بیماری های دستگاه گوارش که علائمی همچون تهوع، استفراغ، اسهال، ِسوء جذب ، یبوست و . دارند. می توانند

کار دستگاه گوارش را مختل کنند.

متخصصین گیاهان دارویی بر این عقیده اند که دم نوش های گیاهی در بهبود بسیاری از بیماری های گوارشی کاربرد دارند.

 

مطالعات علمی اثر زعفران بر بیماری های گوارشی:

 

در تحقیقات صورت گرفته معلوم شد که چون زعفران حاوی کروسین و سافرانال است در آزمایشات صورت گرفته بر روی

زخم معده موش ، این ترکیبات در بهبود این عارضه اثری مثبت داشته است.

مطالعات نشان می دهد که ترکیبات موجود در زعفران به اندازه داروی امپرازول در بهبود زخم معده مؤثر بوده است.

مطالعات نشان میدهد که هرسه این مواد حاوی آنتی اکسیدان است.

مطالعه دیگری اثر کروسین موجود در زعفران در دوزهای مختلف در مهار زخم معده در موش صحرایی درمان شده با

ایندومتاسین را مطالعه کرده اند. نتایج نشان می دهد که آسیب ها در گروه درمان نسبت به گروه کنترل مهار شده بود و مصرف

 کروسین حتی در دوزهای بالا سبب زخم معده نشده است.

همچنین مطالعات دیگری اثر دارویی حاوی 90 میلی گرم زعفران در دوز روزانه را در زخم معده ناشی از مصرف هیستامین با

 استرس را نشان می دهد.

در مطالعه دیگری اثرات مفید عصاره آبی زعفران بر هضم مورد بررسی قرار گرفته است. در مجموع مطالعات صورت گرفته

 بر زعفران و مواد مؤثره آن بر مثل کروسین و سافرانال نشان می دهد که بر زخم های معده اثرات محافظتی داشته و به هضم

غذا کمک می کند.

اثر زعفران بر بدن انسان:

 

زعفران می تواند کمک به هضم غذا در معده کند همچنین زعفران به دلیل کاهش دهنده اشتها می تواند کمک به لاغری کند.

زعفران مانع از احساس ترش کردن و رفلاکس معده می شود.

ابن سینا در کتاب قانون طب خود زعفران را دارویی برای تقویت ماهیچه های معده می داند.

زعفران و اجزای آن در بیماری های مرتبط با سیستم عصبی، بیماری های قلبی – عروقی و بیماری های گوارشی نقش

 پیشگیرانه و در مانی داشته است. این خواص را به اثرات آنتی اکسیدانی و ضد التهابی زعفران نسبت می دهند.

بر اساس همین مطالعات و تحقیقات داروهایی از زعفران و اجزای آن برای درمان افسردگی و آلزایمر، سندروم پیش از قاعدگی

و مشکلات گوارشی ساخته شده است. که البته تولید برخی از این داروها در انحصار کشور خودمان است.

سمیت زعفران در دوزهای بسیار بالا از مقادیر مصرف روزانه قابل مشاهده است و در دوزهای متعارف روزانه سمیتی ندارد و

 در ضمن دوزهای بالای زعفران تنها در مصرف تزریقی است که از خود سمیت نشان داده است.

ایجان زعفران در زمینه   زعفران فله سالهاست که فعالیت دارد و  قیمت روز زعفران تربت حیدریه را می توانید از ما بگیرید

 


وبگاه رسمی مهندس سعید اسحاق راده زعفران ,معده ,دستگاه ,بیماری ,گوارش ,نشان ,دستگاه گوارش ,صورت گرفته ,مطالعه دیگری ,مطالعات نشان منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

sayeban وب سایت رسمی دی جی مرتضی چیذری مرتضی چیذری اینجا همه چی هست آشپزباشی مقالات پزشکی بهترین متخصص زنان , ارولوژی , مغز و اعصاب و ... Maysonina894 site آموزش سئو مقدماتی مرسی مووی، مرجع دانلود انیمه، فیلم و سریال دانلود همه چی -------------